Kylpyhuoneen sisustus ja suihkuseinät skandinaaviseen kylpyhuoneeseen

Allaskaluste pesualtaalla

Ruotsalaisvalmisteiset allaskalusteet pesualtailla korkealaatuisella skandinaavisella muotoilulla, joissa on poikkeuksellisen paljon älykkäitä toimintoja ja vaihtoehtoja.

Näytä kaikki

Suihkuseinät & suihkukaapit

Pohjoismaiden laajin suihkuseinävalikoima – suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa parhaista materiaaleista 15 vuoden takuulla.

Näytä kaikki

Peilit & peilikaapit

Laaja valikoima erimuotoisia ja -kokoisia peilikaappeja ja peilejä kylpyhuoneisiin älykkäillä toiminnoilla, kuten säädettävällä ja himmennettävällä LED-valaistuksella.

Näytä kaikki

Pyyhekuivaimet & pyyhekoukut

Energiatehokkaat sähköiset pyyhekuivaimet kahdessa versiossa. Tutustu miten muotoilu ja hienot materiaalit voivat tuoda sekä lämpöä että valoa kylpyhuoneeseesi.

Näytä kaikki

Suihkusäilytys

Tilava säilytysratkaisu pulloille ja muille tavaroille suihkuun ja kylpyhuoneeseen. Valitse neljästä tyylikkäästä ja älykkäästä vaihtoehdosta useissa väreissä ja viimeistelyissä.

Näytä kaikki

Kattosuihkut

Kattosuihkut ja tarvikkeet kauniilla, tyyllikkäällä viimeistelyllä, jotka sopivat suihkuseiniimme ja tekevät kylpyhuoneestasi erottuvan.

Näytä kaikki

Korkeat kaapit & seinäkaapit

Hyviä säilytysratkaisuja ei voi olla liikaa, täältä löydät vaihtoehtoja, niin isoon kuin pieneen kylpyhuoneeseen, samassa designissa kuin kalustesarjamme.

Näytä kaikki

Allashanat

Tyylikkäät ja toimivat pesuallashanat ja kylpyhuonetarvikkeet kauniilla, kestävällä viimeistelyllä, jotka sopivat kylpyhuonekalusteisiimme.

Näytä kaikki

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Inspiraatiota ja trendejä kylpyhuoneen sisustamiseen

Päivä alkaa ja päättyy kylpyhuoneessa, ja siellä tapahtuu itse asiassa monet elämän tärkeimmistä valmisteluista. Anna itsesi inspiroitua ihanista kylpyhuoneista kodeissa eri puolilta Pohjoismaita ja tutustu, miten asiakkaamme ovat suunnitelleet ja sisustaneet kylpyhuoneensa. Täältä löydät trendejä ja älykkäitä ideoita kylpyhuonesuunnitteluun niin suuriin kuin pieniinkin kylpyhuoneisiin.

Inspiratiota kylpyhuonesiin

Kylpyhuoneinspiraatiota NCS-väreissä

Voimakkaat värit ovat sisustustrendien kärjessä, ja nyt on kylpyhuoneen vuoro. Anna itsesi inspiroitua tämän vuoden kylpyhuonetrendien värivaihtoehdoista ja luo oma persoonallinen kylpyhuoneesi.

Inspiroidu

Suunnittele oma kylpyhuoneesi

Kylpyhuoneen suunnittelu ja kylpyhuonekalusteiden valinta on jännittävä projekti, joka palkitaan lopussa. Täältä löydät työkalut ja ideat, jotka vievät sinut lähemmäs tavoitettasi.

Suunnittele kylpyhuone

 

Luo oma kylpyhuoneesi

Suunnittele kylpyhuonekalusteesi ja suihkusiseinäratkaisu käyttämällä helppoa työkaluamme. Ota mukaasi suunnitelma jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin tilauksessasi.

Muista luoda


Skandinaaviset kylpyhuoneet

INR ruotsalaisvalmisteisia ​​suihkuratkaisuja ja kylpyhuonekalusteita skandinaavisella muotoilulla, jotka luovat edellytykset nautinnolliseen ja persoonalliseen kylpyhuoneeseen omalla tavallasi.

Kylpyhuone haluamallasi tavalla

Kylpyhuone. Huone, jossa käyt suihkussa, käyt wc:ssä ja peset hampaasi. Tavoitteenamme on luoda yksityisen hyvinvoinnin paikka, korkeatasoisten kylpyhuonekalusteiden ja älykkäiden yksityiskohtien avulla, jossa kaikki toimii ja tuntuu hyvältä, juuri sinun henkilökohtaisten toiveittesi mukaan. Niin helppoa ja miten hyvä tilasta tulee, kun saat sen haluamallasi tavalla.

Monta syytä valita INR

  • Valmistettu Ruotsissa: Kaikki kalusteet ja suihkuseinät valmistetaan omilla tehtaillamme Jönköpingissä ja Malmössä.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Meiltä saat suihkuseinät ja kalusteet haluamallasi tavalla, räätälöitynä sinun tarpeisiisi.
  • Vastuullisuus. Vastuullisuuteen kuuluvat sekä kestävät, pitkäikäiset tuotteet että ympäristötietoisuus kaikessa toiminnassamme.
  • Pitkä Takuu: Kaikilla kalusteilla ja suihkuseinillä on 15 vuoden takuu. Lisätietoja inr.fi/takuu